Aflæsning af containere med sidelaster / sideloader / Bezima

Sideloaderen er en mobil løfteenhed som er monteret på en trailer og som kan løfte en container af og på - uden hjælp af gaffeltrucks og kraner. Den kan løfte alle former for enheder der holder containersystemets normer - både 20’- 30' - 40’- 45' samt 2x20’ containere (dog kun tomme). Ydermere kan sideloaderen stable to containere i højden. Sideloaderen og trækker har en egenvægt på 19,0 t. og en løftekapacitet på 33,0 t. hvilket er tilstrækkeligt til at løfte en fuldt lastet 40' container. For aflæsning af containere behøver sideloaderen et areal på 16,5m/17,0m x 5,5m.

​​

Vær opmærksom på, at en sideloader kan kun aflæsse til venstre side dvs. i føresiden​

Køb, salg og udlejning i høj kvalitet

Vi tilbyder containere i alle udformninger, i den allerbedste kvalitet, til alle formål.

Landsdækkende udlejning

Vi lejer containere ud til virksomheder og private i hele landet med dag til dag leverering, og kommer også gerne ud til dig.

Virksomhed med mange års erfaring

Med vores over 30 års erfaring er du altid sikret professionel og grundig vejledning.

Har du spørgsmål?

Få et tilbud på containerleje ved at kontakte os

Du kan kontakte os, hvis du har brug for at leje eller købe en container. Vores omfattende ekspertise inden for design og produktion af containere gør os i stand til at vejlede og samarbejde med dig om dine specifikke behov og krav. Du kan ringe til os på 70 27 67 80 eller sende en e-mail til mail@ijcu.dk for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med leje eller køb af containere.

Kontakt​oplysninger

​IJ - CONTAINER ApS​

Kongelysvej 6B, 2820 Gentofte

Telefon: 70 27 67 80

E-mail: mail@ijcu.dk

Om ​firmaet

​Vi har gennem mere end 30 år opbygget, købt, solgt og leveret nye og brugte containere til lager eller Shippers Own Containers (SOC) samt tilbudt container leje.