Specialcontainere og indretning af container​e

Vi har mere end 30 års erfaring med containerindretning

Står du og mangler en specialcontainer ud over det sædvanlige eller hjælp til indretning af container?​

Hos IJ-Container har vi mere end 30 års erfaring med produktion og ombygning af nye containere for kunder i blandt andet København og på resten af Sjælland, men uanset hvor i Danmark du skal bruge en specialcontainer, så hjælper vi dig gerne.

Vi assisterer vores kunder i specialbygning og indretning af containere, herunder med design, tegninger, ingeniørberegninger samt CSC- eller DNV 2.7-1 Off-Shore-godkendelse. Vi kan altså guide dig hele vejen igennem opbygningen af din specialcontainer.

Indretning af container tilpasset netop dit behov

Når du kommer til os som kunde med ønsket om at ombygge en skibscontainer, er det kun fantasien, der sætter grænser. En sådan specialcontainer kan transformeres på utallige måder, og nærmest ingen forespørgsler er umulige. Vi kan producere i nøjagtigt de mål, der ønskes, og vi har vores egen TestStand, som bruges i forbindelse med CSC-godkendelse.

Vi har blandt andet tidligere hjulpet med indretning af containere, der tillader den at agere som hydraulikværktøj for vindmølleindustrien, dampgeneratoranlæg eller transformerstation.

Specialcontainere giver altså et væld af muligheder, hvilket betyder, at de kan ombygges eller produceres til at passe til lige præcis din virksomheds ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere om vores arbejde med specialcontainere

Vores store erfaring inden for branchen gør os til en oplagt samarbejdspartner, hvis du står over for et særligt containerprojekt. Uanset dine ønsker og behov i forbindelse med konstrueringen af en specialcontainer, står vi klar til at vejlede dig.

Hvis du ønsker faglig rådgivning i forbindelse med indretning af containere, så skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig.

Dette kan du gøre ved at ringe på telefon +45 70 27 67 80 eller ved at sende en e-mail til mail@ijcu.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Vi tilbyder også:

Leje af kølecontainer | Leje af frysecontainer

40' High Cube Flat Rack med CSC Godkendelse bygget til vindmølle industrien til værktøj for montering af møllevinger.

​20' High Cube Container ombygget til Transformerstation der kræver stor kølekapacitet og derfor er der isat en kølemaskine fra kølecontainer.

13' x 8' x 8'6'' Special Container med CSC godkendelse af DNVGL. Containeren er blevet designet til indbygning af hydraulikværktøj for vindmølleindustrien.

10' x 8' x 8'6'' Open Hard Top Specialcontainer med CSC Godkendelse.

​​20' High Cube Container ombygget til Dampgeneratoranlæg i Niger. Containeren er blevet CSC godkendt efter ombygningen.

Køb, salg og udlejning i høj kvalitet

Vi tilbyder containere i alle udformninger, i den allerbedste kvalitet, til alle formål.

Landsdækkende udlejning

Vi lejer containere ud til virksomheder og private i hele landet med dag til dag leverering, og kommer også gerne ud til dig.

Virksomhed med mange års erfaring

Med vores over 30 års erfaring er du altid sikret professionel og grundig vejledning.

Har du spørgsmål?

Få et tilbud på containerleje ved at kontakte os

Du kan kontakte os, hvis du har brug for at leje eller købe en container. Vores omfattende ekspertise inden for design og produktion af containere gør os i stand til at vejlede og samarbejde med dig om dine specifikke behov og krav. Du kan ringe til os på 70 27 67 80 eller sende en e-mail til mail@ijcu.dk for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med leje eller køb af containere.

Kontakt​oplysninger

​IJ - CONTAINER ApS​

Kongelysvej 6B, 2820 Gentofte

Telefon: 70 27 67 80

E-mail: mail@ijcu.dk

Om ​firmaet

​Vi har gennem mere end 30 år opbygget, købt, solgt og leveret nye og brugte containere til lager eller Shippers Own Containers (SOC) samt tilbudt container leje.