Special-container og indretning af container

Står du og mangler en special-container ud over det sædvanlige eller hjælp til indretning af container? Hos IJ-Container i København har vi mere end 30 års erfaring med køb, salg og udlejning af både nye og brugte containere og har derudover levering fra dag til dag af fryse- og kølecontainere på Sjælland og i resten af landet. Foruden dette er vi i stand til at specialbygge skibscontainere og dermed tilpasse dem til netop din virksomheds behov.

Vi assisterer vores kunder i specialbygning eller indretning af container, hvad end det er design, tegninger, ingeniørberegninger eller CSC-eller DNV 2.7-1 Off-Shore-godkendelse, der ønskes hjælp til. Vi kan altså guide dig hele vejen igennem opbygningen af din special-container.

Indretning af container tilpasset netop din brug

Når du kommer til os som kunde med ønsket om at ombygge en skibscontainer, er det kun fantasien, der sætter grænser. En sådan special-container kan transformeres på utallige måder, og nærmest ingen forespørgsler er umulige. 

Vi har blandt andet førhen skabt indretning af container, der tillader den at agere som hydraulikværktøj for vindmølleindustrien, dampgeneratoranlæg eller transformerstation. Skibscontainere giver os altså grundlæggende et væld af muligheder, hvilket gør, at de kan ombygges til at passe til lige præcis din virksomheds ønsker.

Tag kontakt for mere information om en special-container

Vores store erfaring inden for branchen gør os til en oplagt samarbejdspartner, hvis du står over for et containerprojekt. Uanset dine ønsker og behov i forbindelse med konstrueringen af en special-container, står vi klar til at vejlede dig.

Hvis kyndig hjælp og stor faglighed omkring indretning af container lyder tiltalende, skal du ikke tøve med at kontakte os for mere information om en special-container. Dette kan du gøre ved at ringe på telefon +45 70 27 67 80 eller ved at sende en e-mail til ijcu@ijcu.dk. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig. 

Vores Teststand som bruges ifm CSC godkendelse

​20' High Cube Container ombygget til Transformerstation der kræver stor kølekapacitet og derfor er der isat en kølemaskine fra kølecontainer

13' x 8' x 8'6'' Special Container med CSC godkendelse af DNVGL.Containeren er blevet designet til indbygning af hydraulikværktøj for vindmølleindustrien.  


10' x 8' x 8'6'' Open Hard Top Specialcontainer med CSC Godkendelse

​​


​20' High Cube Container ombygget til Dampgeneratoranlæg i Niger. Containeren er blevet CSC godkendt efter ombygningen

.

Har du spørgsmål? Ring til os på +45 7027 6780 eller skriv til mail@ijcu.dk  -   Køb, salg og udlejning i høj kvalitet  -  Landsdækkende udlejning - Virksomhed med mange års erfaring

​Vi kontakter dig inden for en halv time

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

IJ-Container ApS

CVR: 10926181​ 

Kongelysvej 6B

DK-2820 Gentofte (Copenhagen)

Tlf. +45 70 27 67 80

E-mail: mail@ijcu.dk