40' x 8' x 8'6'' generator container

Selve containeren er opbygget som en standard ISO 40’ Stålcontainer med 5mm stålgulv / dørkplade. Containeren er testet og klassificeret Germanischer Lloyd. Denne special container er isoleret med mineraluld - 100mm i taget, 120mm i bunden udefra og aflukket med 1,5 mm galvaniseret stålplade og sider, front og døre med 80 mm. Indvendig beklædning er af 1,5 mm perforeret galvaniseret stålplade for støjdæmpning.

Containere kan leveres i følgende størrelse: 10’ , 20’ , 30’ og 40’ x 8’ x 8’6’’ eller 9’6’’.

Ring til os for, at få en professionel snak om lige netop Deres behov og krav.

Kontakt os

Køb, salg og udlejning i høj kvalitet

Vi tilbyder containere i alle udformninger, i den allerbedste kvalitet, til alle formål.

Landsdækkende udlejning

Vi lejer containere ud til virksomheder og private i hele landet med dag til dag leverering, og kommer også gerne ud til dig.

Virksomhed med mange års erfaring

Med vores over 30 års erfaring er du altid sikret professionel og grundig vejledning.

Har du spørgsmål?

Få et tilbud på containerleje ved at kontakte os

Du kan kontakte os, hvis du har brug for at leje eller købe en container. Vores omfattende ekspertise inden for design og produktion af containere gør os i stand til at vejlede og samarbejde med dig om dine specifikke behov og krav. Du kan ringe til os på 70 27 67 80 eller sende en e-mail til mail@ijcu.dk for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med leje eller køb af containere.

Kontakt​oplysninger

​IJ - CONTAINER ApS​

Kongelysvej 6B, 2820 Gentofte

Telefon: 70 27 67 80

E-mail: mail@ijcu.dk

Om ​firmaet

​Vi har gennem mere end 30 år opbygget, købt, solgt og leveret nye og brugte containere til lager eller Shippers Own Containers (SOC) samt tilbudt container leje.